MOBI CONTAINER: uw opslagruimte voor de deur

Wat is een MOBI CONTAINER?

Een ‘MOBI CONTAINER’ is een zeer hoogwaardige goed geventileerde, afsluitbare en waterdichte opslagcontainer waar uw waardevolle spullen gegarandeerd veilig in opgeslagen kunnen worden. De ‘MOBI CONTAINER’ heeft een binnenafmeting van (L)2770x(B)2100x(H)2050mm, met een inhoud van ca 12m³.

Hoe werkt de MOBI CONTAINER?

Heel simpel. De MOBI CONTAINER wordt ‘s morgens bij u voor de deur geplaatst op een speciaal hiervoor gemaakte lage (slechts 55cm) aanhangwagen met ‘comfort instap’. Uiterlijk aan het einde van de dag halen we deze weer op. U heeft dus de hele dag de tijd om de container in te laden. Wij slaan de container droog en verwarmd voor u op totdat u uw spullen weer nodig heeft.

De voordelen van een MOBI CONTAINER:

  • U hoeft de spullen maar één keer in en uit te laden
  • Voor korte of langere huurperiode
  • Onze opslag is verwarmd, droog en beveiligd
  • Ruime, goed geventileerde containers
  • Wij bezorgen en halen de container op
  • Perfect te combineren met onze ‘Selfstorage’ mogelijkheden*
  • Inclusief 1 vastzetstang, spanbanden en 10 verhuisdekens

*Combineer de MOBI CONTAINER met onze ‘Selfstorage’ mogelijkheden! U kunt bijvoorbeeld zware spullen die u voorlopig niet nodig heeft opslaan in onze MOBI CONTAINER. Voor de kleinere spullen of spullen waar u regelmatig gebruik van maakt kunt u een ‘Selfstorage’ ruimte op maat huren zodat u nooit teveel betaald. Damo Selfstorage biedt u alle mogelijkheden om snel, gemakkelijk en goedkoop uw spullen op te slaan

mobi container

Wat kost een MOBI CONTAINER?

De MOBI CONTAINER bij u neerzetten en vol weer ophalen kost *¹

€ 56.-

De MOBI CONTAINER vol bij u terug bezorgen en leeg weer ophalen kost *²

€ 56.-

De MOBI CONTAINER bij ons binnen droog en verwarmd opslaan kost *³

€ 110.- per maand

*¹ prijs geldig voor adressen binnen een straal van 10km rond Hillegom, meerprijs >10km is € 1.75 per km
*² prijs geldig voor adressen binnen een straal van 10km rond Hillegom, meerprijs >10km is € 1.75 per km
*³ minimale huurtermijn is 2 maanden (8 weken), daarna per week opzegbaar
*⁴ prijzen zijn inclusief btw

De meest gestelde vragen over een MOBI CONTAINER

Geen probleem. Bij voorkeur echter op de zaterdagochtend. Als u in de container wilt zijn halen wij deze voor u tevoorschijn. De kosten hiervoor bedragen €10.- per keer.

In de MOBI CONTAINER past in principe een 1 à 2 persoons huishouden. Denk daarbij aan ongeveer 100 verhuisdozen een bed, kast en een paar stoelen. Als u toch wat ruimte tekort komt kunt u altijd een Selfstorage ruimte op maat bij ons huren.

U kunt altijd een tweede MOBI CONTAINER laten bezorgen of gebruik maken van een van onze Selfstorage ruimte’s op maat. Zo betaalt u nooit teveel.

Ja. We geven u graag nog even wat tips met betrekking tot het inladen en u kunt dan ook aangeven waar u de container geplaatst wil hebben zodat u niet onnodig ver hoeft te lopen. Tevens nemen we de huurovereenkomst met u door die u dan ook gelijk kan ondertekenen.

In principe leveren wij ’s morgens voor 9 uur de container bij u af en halen we deze eind van de middag weer bij u op. U heeft dus 7 uur de tijd om de container in te laden.

In principe niet. Wij vinden het echter wel prettig om te weten of het om ca 1 maand, 2 maanden of bijvoorbeeld een half jaar gaat.

Bij voorkeur via onze website bij ‘reserveren MOBI CONTAINER’. Uiteraard kunt ook gewoon een email sturen naar info@mobicontainer.nl of bellen met 0252-250000.

Direct na de reservering ontvangt u de factuur voor het bezorgen van de container en de restweken van de maand voor de opslag. Deze dient voor aflevering van de container te zijn voldaan. De daarop volgende maanden zullen via automatische incasso op de 1e dag van de maand worden geincasseerd. Aan het einde van de huurperiode zal teveel geincasseerde huur aan u terug worden betaald.

De MOBI CONTAINER is bedoeld voor het opslaan van inboedel. Het is daarom verboden gevaarlijke, toxische, ontplofbare, ontvlambare , gestolen en bederfelijke goederen in de MOBI CONTAINER op te slaan.

U bent zelf verantwoordelijk om aan uw inboedel verzekeraar door te geven dat uw inboedel of gedeelte hiervan bij Damo Selfstorage is opgeslagen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het inruimen en vastzetten van uw spullen in de MOBI CONTAINER. Bij de MOBI CONTAINER worden standaard 1 ladingstang, 4 spanbanden en 10 verhuisdekens meegeleverd. Het is belangrijk dat u de spullen zo stijf mogelijk tegen elkaar plaatst. Kwetsbare spullen kunt u extra beschermen met de meegeleverde verhuisdekens. Grotere kasten etc. kunt u separaat met de spanbanden fixeren aan de wand van de container. Als laatste plaatst u de horizontale ladingstangen onder en boven om de beweging in de lengte richting te stabiliseren.

Offerte & reserveren
  • Offerte aanvragen
  • Reservering doen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.