Winterstalling voor uw motor te huur

In de winter wilt u natuurlijk uw motor veilig kunnen stallen, zodat u zeker weet dat er niks mee gebeurt en deze in de lente weer klaar is voor gebruik. Kies daarom voor motorstalling bij Damo Selfstorage! Sinds 2014 verhuren we met veel plezier onze opslagruimtes in Hillegom. Bij ons staat uw motor droog, warm en veilig.

Veilige motorstalling

Als u kiest voor de motorstalling bij Damo Selfstorage weet u zeker dat uw motor veilig staat. De ruimte is verwarmd en droog, en het pand is voorzien van inbraak en brandbeveiliging en beveiligingscamera’s die het gebouw 24/7 in de gaten houden. De motorruimte wordt dus goed bewaakt! Onze motorstalling is 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur toegankelijk. Als u dus tussendoor wil sleutelen aan uw motor of toch nog lekker de weg op wilt op een mooie dag, is dat allemaal geen probleem! Bij Damo Selfstorage vindt u dus een veilige stalling voor uw motor!

Altijd goede service

We vinden persoonlijk contact met onze klanten altijd erg belangrijk. We maken samen met u onze Selfstorage tot een plek die prettig en comfortabel voelt. En natuurlijk staan we altijd met raad en daad voor u klaar. Voor de huur van uw motorstalling hanteren we een opzegtermijn van maar twee weken. Wordt het ineens mooi weer en wilt u weer heerlijk met uw motor de weg op? Dan zit u niet te lang vast aan een motorstalling die u niet meer nodig heeft! Uiteraard kunt u de stalling ook voor een heel seizoen huren. U bent dan in ieder geval altijd verzekerd van een droge plek in de winter.

opslagruimte damo selfstorage

Prijzen

Jaarstalling van 12 maanden € 49.- per maand inclusief wandcontactdoos voor druppelaar

Winterstalling van 6 maanden € 59.- per maand inclusief wandcontactdoos voor druppelaar

Contact opnemen met Damo Selfstorage

Zoekt u dus ook een veilige winterstalling of jaarstalling voor uw motor? Of wilt u meer weten over motorstalling bij Damo Selfstorage? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons per e-mail bereiken via info@damoselfstorage.nl. Of bel naar 0252-250000! Voor een nette motorstalling gaat u natuurlijk naar Damo Selfstorage.