De familie Damo is al bijna 100 jaar een vertrouwde naam in de Duin en Bollenstreek. Eerst met Terrazzo producten, daarna met uitgewassen grindtegels en de laatste 25 jaar is de familie Damo met succes actief in vele natuursteen producten. Vanaf augustus 2014 is daar echter een nieuwe discipline bijgekomen. Nu kunt u ook veilig en vertrouwd uw kostbare spullen opslaan bij Damo Selfstorage. Met dezelfde service die u al bijna een eeuw van ons gewend bent.

Sinds Damo Selfstorage medio 2014 het levenslicht zag, verhuren wij (Don en Sandra Damo) met veel plezier onze opslagruimtes in Hillegom. Persoonlijke contact met de klant is voor ons erg belangrijk en samen met onze klanten streven wij dan ook naar een schone en opgeruimde selfstorage waar u zich comfortabel en prettig voelt.

Bent u ZZP’er, internetondernemer of gewoon een consument die tijdelijk of permanent opslagruimte zoekt? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en om u te laten informeren. Onze opslagruimtes zijn 7 dagen per week toegankelijk van 6.00 uur-23.00 en de koffie staat altijd klaar!

damo selfstorage