Referenties

 

We stellen het erg op prijs als hier een reactie wilt achterlaten. Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Damo Self Storage
Average rating:  
 27 reviews
by P. van der Bent on Damo Self Storage
Damo opslag aanbevolen

Nette, schone, bewaakte opslag met voldoende parkeerplaats . Verder gratis verstrekking van bezems, karretjes etc. Eigenaren zijn zeer vriendelijk die altijd klaar staan om te helpen en te advisren. Mochten we nogmaals opslag nodig hebben dan komen we zeker terug. Hele fijne ervaring de afgelopen 2 jaar. Hartelijk dank daarvoor.

by Jaap van Arkel on Damo Self Storage
Top opslag

Nette en goed georganiseerde opslag units. Zeer goed bereikbaar en beveiligd. Had met spoed een opslag nodig. Ik ben hier erg vriendelijk en gastvrij geholpen. Verder is er een aanhanger en bezorg bus beschikbaar die voor een kleine vergoeding te gebruiken is. Heb net mijn unit opgezegd maar als het weer eens nodig is kom ik hier weer terug voor de opslag. Echt een vriendelijk en eerlijk bedrijf.

by Sabrine on Damo Self Storage

Mooie en vooral schone opslag! Vriendelijk geholpen.
De karretjes zijn goed te gebruiken en goed dichtbij parkeren bij je opslag.
Ik raad damo selfstorage zeker aan!

by Mike van Dam on Damo Self Storage
Opslag huren

Hele fijne mensen die echt met je meedenken en mee werken
Goed toegankelijk karretjes gratis te gebruiken naar je opslag
Ik raad ze zeker aan, en als ik het nog eens nodig heb.
Kom ik zeker terug

by Anouk on Damo Self Storage
Erg behulpzaam, dit bedrijf is zeer aan te raden!

Wij kunnen Damo Sefstorage van harte aanbevelen. Ze denken mee en bieden oplossingen, zijn flexibel en erg klantvriendelijk. Prettige communicatie en keurige opslagruimtes.
Wij hebben ook gebruik gemaakt van de mobile containers om een periode te overbruggen i.v.m. een verbouwing aan ons nieuwe huis. Containers werden keurig op tijd geleverd en na een belletje binnen een half uur weer opgehaald! Heel erg fijn!

by A. Bareman on Damo Self Storage
Top service en scherpe prijs/kwaliteit-verhouding

Vriendelijke mensen die bereid zijn om met je mee te denken. Keuze in opslagruimtes is groot, bovendien nette ruimtes en 24/7 toegankelijk. Prijs/kwaliteit-verhouding vind ik erg goed. Hier spreekt een tevreden klant en ik raad Damo zeker aan!

by Wim Mathot on Damo Self Storage
review storage

Mooie nette goed verlichte storage in diverse afmetingen, veilig en 24 uurs toegankelijk

by Bianca on Damo Self Storage

Fijne opslag! Je kan naar je opslag wanneer het jouw uitkomt door middel van de keys. Droog en verwarmd... Echt een aanrader. Was er echt mee geholpen.
Fijne mensen..

by Jeroen Duineveld on Damo Self Storage

Gedurende de tijd tussen verkoop van mijn oude huis en het opleveren van mijn nieuwbouwhuis heb ik 3 maanden de spullen gestald bij Damo. Het was ideaal. Omdat mijn huurperiode viel tijdens de zomermaanden heb ik niet kunnen checken of het goed verwarmd werd, maar wel gevoeld dat ook bij warmte buiten het binnen lekker koel is. Je kan er elke dag terecht, met het pasje voor de roldeur en de sleutel van je box ben je altijd in staat bij je spullen te komen (behalve in de nacht). De grote entree biedt ruimte voor een auto, waardoor je bij slecht weer je spullen 'indoor' kunt verhuizen. Met de handige wagentjes hoef je weinig te tillen van auto naar box.

by Frido Elshout on Damo Self Storage

Wij hebben i.v.m. een verhuizing een paar maanden een box gehuurd. Dat is ons zeer goed bevallen. Klantencontact is vriendelijk, de ruimte is verwarmd, schoon en goed bereikbaar. Alle facaliteiten zijn aanwezig om het in- en uitruimen van de box je makkelijk te maken.
Damo zal ik zeker aanraden aan mensen die opslagruimte zoeken in de Bollenstreek!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»