Referenties

 

We stellen het erg op prijs als hier een reactie wilt achterlaten. Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Damo Self Storage
Average rating:  
 24 reviews
by Mike van Dam on Damo Self Storage
Opslag huren

Hele fijne mensen die echt met je meedenken en mee werken
Goed toegankelijk karretjes gratis te gebruiken naar je opslag
Ik raad ze zeker aan, en als ik het nog eens nodig heb.
Kom ik zeker terug

by Anouk on Damo Self Storage
Erg behulpzaam, dit bedrijf is zeer aan te raden!

Wij kunnen Damo Sefstorage van harte aanbevelen. Ze denken mee en bieden oplossingen, zijn flexibel en erg klantvriendelijk. Prettige communicatie en keurige opslagruimtes.
Wij hebben ook gebruik gemaakt van de mobile containers om een periode te overbruggen i.v.m. een verbouwing aan ons nieuwe huis. Containers werden keurig op tijd geleverd en na een belletje binnen een half uur weer opgehaald! Heel erg fijn!

by A. Bareman on Damo Self Storage
Top service en scherpe prijs/kwaliteit-verhouding

Vriendelijke mensen die bereid zijn om met je mee te denken. Keuze in opslagruimtes is groot, bovendien nette ruimtes en 24/7 toegankelijk. Prijs/kwaliteit-verhouding vind ik erg goed. Hier spreekt een tevreden klant en ik raad Damo zeker aan!

by Wim Mathot on Damo Self Storage
review storage

Mooie nette goed verlichte storage in diverse afmetingen, veilig en 24 uurs toegankelijk

by Bianca on Damo Self Storage

Fijne opslag! Je kan naar je opslag wanneer het jouw uitkomt door middel van de keys. Droog en verwarmd... Echt een aanrader. Was er echt mee geholpen.
Fijne mensen..

by Jeroen Duineveld on Damo Self Storage

Gedurende de tijd tussen verkoop van mijn oude huis en het opleveren van mijn nieuwbouwhuis heb ik 3 maanden de spullen gestald bij Damo. Het was ideaal. Omdat mijn huurperiode viel tijdens de zomermaanden heb ik niet kunnen checken of het goed verwarmd werd, maar wel gevoeld dat ook bij warmte buiten het binnen lekker koel is. Je kan er elke dag terecht, met het pasje voor de roldeur en de sleutel van je box ben je altijd in staat bij je spullen te komen (behalve in de nacht). De grote entree biedt ruimte voor een auto, waardoor je bij slecht weer je spullen 'indoor' kunt verhuizen. Met de handige wagentjes hoef je weinig te tillen van auto naar box.

by Frido Elshout on Damo Self Storage

Wij hebben i.v.m. een verhuizing een paar maanden een box gehuurd. Dat is ons zeer goed bevallen. Klantencontact is vriendelijk, de ruimte is verwarmd, schoon en goed bereikbaar. Alle facaliteiten zijn aanwezig om het in- en uitruimen van de box je makkelijk te maken.
Damo zal ik zeker aanraden aan mensen die opslagruimte zoeken in de Bollenstreek!

by arjen on Damo Self Storage
Damo Selfstorage

Vanwege een verhuizing naar Hillegom hadden we in 2018 tijdelijk opslagruimte nodig. De opslagruimte is bij DAMO prima verzorgd. Goede voorwaarden, uitstekende service en zeer vriendelijk en behulpzame bedrijfsleiding. Een aanrader. Zal er later wellicht weer eens een opslagruimte huren.

by Erwin van IJzendoorn on Damo Self Storage

Wij huurde een box van januari 2018 tot en met juli 2018 in verband met een verhuizing. Sympathieke eigenaren, ruime en schone boxen, prima openingstijden, voldoende parkeerplek, ruime lift en alle afspraken werden nagekomen. Aanbeveling waard

by chris on Damo Self Storage
Great

Super storage space. Easy access, clean, tidy and staff who were always helpful whenever needed. Can well recommend.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»