Betrouwbare zakelijke opslagruimte in Hillegom

U bent een kleinschalig ondernemer zonder eigen bedrijfsruimte of kantoor? Tijdelijke opslagruimte of kantoorruimte is voor u de oplossing om uw gebrek aan ruimte op te lossen. Door uw handelsvoorraad bij Damo Selfstorage onder te brengen hoeft u de producten niet thuis te hebben staan. Dit kan interessant zijn voor allerlei soorten bedrijven en eenmanszaken, misschien ook wel voor u?

Voor wie?

Archief

Uw bedrijf heeft te maken met een groot aantal archiefmappen die bewaard dienen te worden. Lees er hier meer over.

Internetbedrijven

U verkoopt uw producten via het internet en kunt uw spullen niet meer thuis opslaan. Uw schuur is te vochtig of de spullen staan in de weg. Lees er hier meer over.

Directe leveranciers

U verkoopt uw spullen vanuit uw huis of via vertegenwoordigers, zonder een eigen bedrijfsruimte. Lees er hier meer over.

ZZP’er

Opslag van uw gereedschappen en materialen. Lees er hier meer over.

De voordelen van zakelijke opslag bij Damo Selfstorage

Kiezen voor zakelijke opslag bij Damo Selfstorage heeft vele voordelen, zoals onder andere:

  • Toegang 7 dagen per week van ’s morgens 6 tot ’s avonds 11 uur met persoonlijke toegangspas
  • Droge en verwarmde opslagruimtes: opslag onder ideale omstandigheden
  • Pand voorzien van 24-uurs camerabewaking. Alles wordt goed in de gaten gehouden
  • Centraal gelegen in de Bollenstreek
  • Uitstekende service ter ondersteuning van uw bedrijf
  • Ontvangstname van goederen.

Uw zakelijke opslag bij Damo Selfstorage onderbrengen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door het formulier op de website in te vullen of ons te bellen op 0252-250000.

damo selfstorage

Door onze dienstverlening helpen we u bij uw bedrijf. Wij bieden een uitgebreid servicepakket met onder andere onze dienst goederenontvangst en -afgifte. Wij kunnen pakketten van DHL en andere leveranciers aannemen en tijdelijk voor u klaar zetten. Deze service is gratis voor een opslagruimte vanaf 7 m3, voor kleinere maten wordt een toeslag in rekening gebracht van €10,- per maand.

Uw gereedschap en handelsvoorraad vertegenwoordigt waarschijnlijk een grote waarde en veiligheid is daarom zeer belangrijk. Daarom is ons pand voorzien van 24-uurs camerabewaking en een elektronische toegangscontrolesysteem zorgt er voor dat alleen onze klanten het pand kunnen betreden.

Alle ruimtes zijn verwarmd, waardoor er een constante temperatuur heerst. Ook zijn de ruimtes schoon en droog, waardoor u betrouwbare goederenopslag heeft.

Offerte & reserveren
  • Offerte aanvragen
  • Reservering doen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.